Kontakta oss!

Jonas Lindborg

Ansvarig Ledsagarservice

Telefon 044-590 05 85

ledsagare@kristianstadlego.se

Mänskligt och socialt stöd i ditt dagliga liv!

Vi på Kristianstad Lego har tagit fram en kostnadsfri tjänst som riktar sig till alla som behöver någon form stöd eller mänsklig kontakt. Vi gör det för att vi tror att det finns ett stort behov av detta i samhället. Ung eller gammal - frisk eller sjuk, vi gör inga begränsningar.

Vad erbjuder vi?

 

Möjlighet att få stöd och en vän vid behov och som beställs några dagar innan via telefon eller e-mail.  Vi kan komma ut och läsa, dricka en kopp kaffe eller bara prata lite.  Vill du ha sällskap på en promenad eller att vi följer med dig på några ärenden går även det bra.  Våra tider är vardagar mellan 8-16 och vi riktar oss till boende inom stadsbussarnas område - Linje 1,2, 4, 7, 10 och 84, dvs ett område mellan centrala Kristianstad ovh Gamlegården, Möllebacken, Skånes Viby, Norra Åsum, Vilan och Vä.

Våra ledsagare!

 

Våra ledsagare är i blandad ålder och kön. I största möjliga mån får ni samma ledsagare vid alla tillfälle. Ledsagaren är utbildade inom första hjälpen och hjärtlung räddning.  Alla har legitimation med foto som tydligt visar var de kommer ifrån.  Vi legitimerar oss alltid.